DIY Fringe Top

Tenkte jeg ville variere innleggene mine litt her, så her kommer et innlegg med hvordan man kan lage sin egen frynsetopp av en gammel t-skjorte. Alt du trenger er en t-skjorte du vil skal se litt annerledes ut, og en saks! Jeg fant denne Rolling Stones t-skjota på salget på H&M herre.

Det første du gjør er å klippe av den sydde linjen nederst - jeg var ikke så nøye med å gjøre det jevnt. Det skal klippes igjen likevel.

Etter det tok jeg på meg t-skjorta, tok en penn og tegnet en strek hvor jeg ville høyden på frynsene skulle være - sånn ca :) Så la jeg t-skjorta på bordet igjen, og begynte å klippe linjer av stoff oppover. Det er ikke så farlig om alle frynsene er like i bredden, siden de skal dras ut etterpå syntes ikke det så godt.

Sånn! Den fremste siden på t-skjorta er klipt opp - så da la jeg frynsene fra forsiden oppå t-skjorta, og begynte å klippe de under på samme måte. På sidene av t-skjorta er det jo sydd, så disse bare klipte jeg av, siden de ikke går an å dra ut som de andre stoffbitene.

Etter alle frynsene er klipt er det bare å dra de ut.

Så enkelt - og så kult! :)


Anbefaler å lage sin egen frynsetopp - eventuelt hvis du har en t-skjorta i skapet du ikke bruker lenger, syntes jeg dette er en tøff måte å oppgradere den på. Sånn som denne t-skjorta ville jeg skulle se litt annerledes ut, og dette tok meg bare rundt en halvtime. Og kostet meg bare 50 kr :)

Håper dere har en fin slutt på uka deres! Jeg gleder meg allerede til helg.

Nytt antrekksinnlegg kommer snart

Hva syns dere om denne type innlegg?Silje B. Arntsen

02.07.2015 at 09:44

Ble skikkelig stilig! Skal se om jeg finner en gammel t-skjorte å prøve!

Ha en fin dag!

Amanda Runde

02.07.2015 at 10:36

Silje B. Arntsen: Takk! Do it, er så moro :) Takk, det samme!

Thao

02.07.2015 at 10:37

Så tøft :D Må prøve å lage en fringe topp nå.

Amanda Runde

02.07.2015 at 10:46

Thao: Takk! Hehe ja gjør det, er så enkelt og så tøft (:

Ingrid

02.07.2015 at 15:39

Så stilig :D

June Martinsen

04.07.2015 at 10:27

så utrolig stilig :)

Write a comment

Bloggdesignet er fra Blogg.Wiki
Amanda Runde

Amanda Runde

24, Tønsberg

Just a girl with a big love for fashion and photography. I post pictures of random stuff, and outfitphotos. Follow me at facebook.com/idaydreamblog Questions? -> idaydream@outlook.com

Categories

Archive

hits